Žvėrienos patiekalai

Merkinėje atidarė restoraną, alsuojantį dzūkiškomis tradicijomis: orientuosis į vietinę produkciją, o kainos nesikandžios (39)

Tradicinės dzūkiškos bandos tiesiai iš krosnies, XVII a. karalių puotas primenantys žvėrienos patiekalų receptai ir viskas iš vietinių, šiam...

Žvalgantis po istorinę Lietuvos virtuvę: lietuvišku būdu kepto triušio receptas (9)

Senosios Lietuvos gastronomijos tradicijos pamažu grįžta ne tik į restoranų, bet ir namų virtuves. Prekybininkų teigimu, ant lietuvių stalo išties...

Seksualios padavėjos drovių tautiečių nesugundė: vietoje liūdnai pagarsėjusio baro – trys netikėtos vietos pavalgyti ir atsigerti (40)

Prieš keletą savaičių nuaidėjo naujiena, kad sporto baras „ Hooters “ nutraukia savo veiklą Lietuvoje. Čia maistas pirmuoju smuiku „negrojo“...

Laikai, kai prie stalo buvo daromi sveiku protu nesuvokiami dalykai: iš čia ir įprotis sudaužti taurėmis (35)

„Tamsieji amžiai“ – būtent taip dažnai apibūdinami viduramžiai. Nors šis terminas buvo sukurtas siekiant pakritikuoti informacijos trūkumą apie...

Keisčiausi restoranų meniu: kai kam gali pasidaryti bloga (69)

Ar esate kada ragavę jaučio penio? O bebrienos troškinio? Arklienos tartaro? O galbūt esate savo gomurį palepinę veršio žandu arba pieninio ėriuko...