Žvėrienos patiekalai

Natūralios lietuviškos dovanos – turėtų patikti mėgstantiems stebinti ir būti nustebintiems

Kalėdų laikotarpis kasmet tampa iššūkiu ne tik dėl spūsčių miestų gatvėse, pilnutėlaičių prekybos centrų, bet ir dėl galvos skausmo, o kaip...

Restorano „Lokys“ komandos tikslas – priminti, kad lietuvių virtuvė turi kur kas daugiau skonių, nei įsivaizduojame

Apmažėjus turistų srautui, šalies atvykstamojo turizmo ir restoranų verslas aktyviau gręžiasi į tautiečius ir ieško naujų paslaugų jiems...

Vasaros eksperimentai kepsninėje: restorano „Lokys“ šefės kankorėžių sirupe marinuotos šernienos šašlyko receptas pagal dvariškas tradicijas

Šiltasis sezonas – puikus metas paragauti žvėrienos. Nors dėl jos tvirtumo gali atrodyti kitaip, iš tiesų žvėriena yra lengvai virškinama, liesa...

Lietuvos didikų virtuvė – ne prastesnė nei senosios Europos elito

„Lietuviški patiekalai nėra nuobodūs“ – sako pasaulyje gerai žinomos kulinarijos ir konditerijos mokyklos „Le Cordon Bleu“ absolventė ir...

Merkinėje atidarė restoraną, alsuojantį dzūkiškomis tradicijomis: orientuosis į vietinę produkciją, o kainos nesikandžios (1)

Tradicinės dzūkiškos bandos tiesiai iš krosnies, XVII a. karalių puotas primenantys žvėrienos patiekalų receptai ir viskas iš vietinių, šiam...