Žiobris

Supranta ne visi – uždirba iš pamatinės lietuvių tradicijos (113)

Vakarieniauti per Kūčias restorane, o ne namie, linkėti gerų metų, laužyti kalėdaičius ir kalbėti „ Tėve mūsų “? Kodėl gi ne! Restoranai...

Kaip aš žurnalistės profesiją iškeičiau į padavėjos (6)

60 saulėlydžių. Tiek žurnalistė Asta Lipštaitė palydėjo pamario krašte nusprendusi laikinai pakeisti profesiją.

Profesionalus žvejys pasidalino, kada žuvys yra skaniausios, o kada jų geriau nepirkti (3)

Lietuvos gyventojai žuvį valgo palyginti retai, tad gali atrodyti, kad pagaminti ją yra sudėtinga. Tačiau žvejai profesionalai ir restorano šefai...

Perkantys žuvį dažnai pamiršta tai padaryti: klausimai, kuriuos būtina užduoti pardavėjui (3)

Perkant žuvį pirmiausia būtina įsitikinti, ar ji šviežia, tačiau yra ir kitų svarbių dalykų, kuriuos papasakoti gali tik pardavėjas. Neprošal jo...

Lietuvoje pagaunamos žuvys, kurių į burną geriau nedėti: gali baigtis rimtais sveikatos sutrikimais ir net mirtimi (51)

Mėgstantiems žvejoti Lietuvos vandens telkiniuose tikrai yra ką veikti – žinant tinkamą laiką ir vietą – galima sugauti pavydėtinų laimikių....