vynai

Marius Dubnikovas. Per karantiną labiausiai augo stipraus alkoholio pardavimai, milijonais pildė biudžetą (13)

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) paskelbė, kad liepos mėnesį Lietuvoje buvo daugiau parduota beveik visų alkoholio rūšių, išskyrus...

Nuvykę į Bratislavą pasijuto, lyg laiko mašina būtų keliavę 20 metų atgal: sužavėjo nedidelėmis kainomis ir paprastumu (58)

Slovakija visiems asocijuojasi su kalnais, vaizdingomis panoramomis, urvais ir pigiais slidinėjimo kurortais, ir daugelis visai nesivargina vykti iki...

„Gurmanų gildija“ tris mėnesius trukusį karantiną nutraukė gurmaniška vakariene Valakampių pušyne (11)

Ketvirtadienį į Valakampių pušyne įsikūrusį barą-restoraną rinkosi gurmaniškų skonių žinovai ir mėgėjai – čia, po ilgai trukusio...

Lietuviško vyno gamintojas Juozas Vilkenis: šio gėrimo galima išgerti tik vieną taurę (103)

„Aš nedirbu, aš visą laiką atostogauju“, – štai taip apie savo veiklą sako vyndarys Juozas Vilkenis . Vyras pasakoja, kad vyną fermentuoti...

Kaip pradėti viskio kolekciją

Kartą aistringas viskio kolekcionierius man pasakė, kad vieno salyklo (single malt) viskis – subtilus kaip džiazas, o jo tekstūra primena velvetą.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Populiariausi straipsniai ir video