Virtuvės šefas (pranc. Chef de Cuisine) – virėjas, pasiekęs aukšto profesinio meistriškumo lygį, paprastai atsakantis už visą maisto gamybos procesą virtuvėje, vadovaujantis virėjų kolektyvui. Išradingas, norintis eksperimentuoti ir improvizuoti virtuvėje šefas gali parašyti sukurtų kulinarinių receptų knygą, atidaryti savo kulinarinę mokyklą skleisti profesinėms žinioms. Pasaulyje žinomos prestižinės „Le Cordon Bleu“ mokyklos.
Europos Komisija pateikė išaiškinimą, kaip reikėtų taikyti reglamentą dėl Rusijoje registruotų automobilių draudimo įvažiuoti į Bendrijos...
Įsivaizduokite virtuvę, kurioje darbas pietų metu primena energingą koncertą. Darniai tarsi orkestras dirbantys virėjai ir pagalbinis personalas...
Pradėjusi studentišką gyvenimą Roma Labžentė ėmė domėtis lengvai pagaminamais patiekalais. Svarstydama, kuo galėtų išsiskirti iš kitų...
Ar galite sau leisti visą savo atlyginimą išleisti trijų valandų vakarienei ? Tikriausiai ne. O jei tai yra restoranas Prancūzijoje, kuris jau...
Įsibėgėjant vasaros sezonui liepos 14 dieną duris atvers „ Monist “ – kitoks, boutique stiliaus viešbutis – Palangos širdyje, rašoma...