virtuvės šefė

virtuvės šefė

Virtuvės šefas (pranc. Chef de Cuisine) – virėjas, pasiekęs aukšto profesinio meistriškumo lygį, paprastai atsakantis už visą maisto gamybos procesą virtuvėje, vadovaujantis virėjų kolektyvui. Išradingas, norintis eksperimentuoti ir improvizuoti virtuvėje šefas gali parašyti sukurtų kulinarinių receptų knygą, atidaryti savo kulinarinę mokyklą skleisti profesinėms žinioms. Pasaulyje žinomos prestižinės „Le Cordon Bleu“ mokyklos.

Delfi diena. Kirkilas įvertino, ar veiks draudimas Rusijoje registruotiems automobiliams įvažiuoti į ES

Europos Komisija pateikė išaiškinimą, kaip reikėtų taikyti reglamentą dėl Rusijoje registruotų automobilių draudimo įvažiuoti į Bendrijos...

Virtuvėje, kurioje pasimokyti galėtų net dirbtinis intelektas

Įsivaizduokite virtuvę, kurioje darbas pietų metu primena energingą koncertą. Darniai tarsi orkestras dirbantys virėjai ir pagalbinis personalas...

Tinklaraštininkės iššūkis paruošti vakarienę už 5 eurus tiesiog „sprogo“ internete: sekėjų dėmesį traukė ir neįprastas sumanymo pateikimas

Pradėjusi studentišką gyvenimą Roma Labžentė ėmė domėtis lengvai pagaminamais patiekalais. Svarstydama, kuo galėtų išsiskirti iš kitų...

Brangiausi pasaulio restoranai: už vakarienę vienam asmeniui tenka pakloti nuo 300 iki 1500 eurų – ištaigingiausią rasite Ispanijoje

Ar galite sau leisti visą savo atlyginimą išleisti trijų valandų vakarienei ? Tikriausiai ne. O jei tai yra restoranas Prancūzijoje, kuris jau...

Palangoje atidaromas naujas viešbutis

Įsibėgėjant vasaros sezonui liepos 14 dieną duris atvers „ Monist “ – kitoks, boutique stiliaus viešbutis – Palangos širdyje, rašoma...

1 2 3 4 5 6 7 8