virtinukai

22 straipsnių

Kai pietums ar vakarienei norisi pagaminti kažką lengvo ir gardaus, tačiau ilgai netūpčiojant virtuvėje, maisto tinklaraštininkė Audronė rekomenduoja išsivirti virtinukų. Tačiau ne tradicinių saldžių, o pikantiško skonio – su sūriu. Patiekite virtinukus su grietinės ir sviesto padažu.

Giedrė Renevė

Ar teko girdėti apie tofu? Tai – sojos pupelių sūris, ypač populiarus Azijos kraštuose. Tofu sūris pasižymi dideliu kiekiu baltymų, todėl yra itin mėgstamas vegetarų. Juo drąsiai mėgaujasi ir norintys numesti svorio, kadangi 100 gramų tofu sūrio yra vos 75 kalorijos. Vis dėlto, didžioji dalis žmonių...

Jurga Brazauskaitė

Kelionės į mišką saulėtą rudenį yra vienas smagiausių dalykų. O miške galime ir šiaip žiopsoti, giliai kvėpuoti grynu oru, medituoti, surengti pikniką ant samanų arba leistis į grybų paiešką. Mes vieną saulėtą sekmadienį ilgokai miegojome, nors grybautojams taip nedera, juk gali nelikti grybų, nes k...

Andrius Užkalnis

Kokias apžvalgas rašyti sunkiausia? Puikias vietas aprašinėti – vienas malonumas. Išskirtinis valgymas visuomet yra istorija (tiems, kas supranta – yra dar tie, kas rašo „man viskas skanu“ arba „man namie pigiau“, tai tuos metam lauk iš skaitytojų, jie teeinie Žemaitės raštų vartyti).