Virėjas – virtuvėje dirbantis maisto ruošos specialistas. Jis atlieka pirminį kulinarinį produktų apdorojimą, gamina šaltuosius ir karštuosius patiekalus, desertus, gėrimus, nesudėtingus konditerinius gaminius. Naudojasi įvairiomis receptūromis, apskaičiuoja maistui pagaminti reikiamų produktų kiekį.
Prieš 15 metų į Lietuvą atvykęs italas Gian Luca Demarco nė neįtarė, kad čia turės ne tik sėkmingą verslą, karjerą, bet ir laimingą šeimą....
Rugsėjo 17 d. minima šventoji Hildegarda Bingenienė – viduramžių vienuolė , mistikė, Bažnyčios mokytoja, gydytoja , žolininkė , filosofė,...
30-ies metų amžiaus Serhijus baigė kulinarijos mokyklą Ukrainos centrinėje dalyje ir svajoja apie darbą restorane, įvertintame „Michelin“...
Norvegijoje 9 metus gyvenanti Mažvyda Šapalaitė apkeliavo daugybę šalių, valgė įvairiuose pasaulio restoranuose, tačiau galiausiai suprato:...
Įsivaizduokite virtuvę, kurioje darbas pietų metu primena energingą koncertą. Darniai tarsi orkestras dirbantys virėjai ir pagalbinis personalas...