virėjas

virėjas

Virėjas – virtuvėje dirbantis maisto ruošos specialistas. Jis atlieka pirminį kulinarinį produktų apdorojimą, gamina šaltuosius ir karštuosius patiekalus, desertus, gėrimus, nesudėtingus konditerinius gaminius. Naudojasi įvairiomis receptūromis, apskaičiuoja maistui pagaminti reikiamų produktų kiekį.

Šefas Gian Luca Demarco – apie siaubingą pirmąjį kartą Lietuvoje, tėčio nelaimę, užsispyrusią žmoną ir lietuves lovoje: draugai sako, kad su italėmis geriau

Prieš 15 metų į Lietuvą atvykęs italas Gian Luca Demarco nė neįtarė, kad čia turės ne tik sėkmingą verslą, karjerą, bet ir laimingą šeimą....

Žolininkė rekomenduoja į gaminamą maistą įdėti čiobrelio: bus sveika ir švari oda

Rugsėjo 17 d. minima šventoji Hildegarda Bingenienė – viduramžių vienuolė , mistikė, Bažnyčios mokytoja, gydytoja , žolininkė , filosofė,...

Ukrainietis virtuvės šefas svajoja apie „Michelin“ žvaigždutes, bet džiaugiasi ir galėdamas pamaitinti karius

30-ies metų amžiaus Serhijus baigė kulinarijos mokyklą Ukrainos centrinėje dalyje ir svajoja apie darbą restorane, įvertintame „Michelin“...

Norvegijoje gyvenanti tinklaraštininkė Mažvyda: didžiausios mano aistros – žvejyba ir maisto gaminimas + 3 receptai

Norvegijoje 9 metus gyvenanti Mažvyda Šapalaitė apkeliavo daugybę šalių, valgė įvairiuose pasaulio restoranuose, tačiau galiausiai suprato:...

Virtuvėje, kurioje pasimokyti galėtų net dirbtinis intelektas

Įsivaizduokite virtuvę, kurioje darbas pietų metu primena energingą koncertą. Darniai tarsi orkestras dirbantys virėjai ir pagalbinis personalas...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10