Vieni nuo minties apie sveiką mitybą pašiurpsta, kiti – stengiasi parduotuvių lentynose medžioti kuo palankesnius sveikatai maisto produktus. Vienaip ar kitaip, tiek mitybos specialistų, tiek gydytojų bendruomenė nuolat pabrėžia tai, kad sveika mityba yra tarsi tiltas į kokybišką ir ilgaamžį gyvenim...
Vilniaus duona
51 straipsnių

„Vilniaus duona“ – ilgiausią veiklos istoriją Lietuvoje turinti duonos kepykla, pradėjusi savo veiklą dar 1882 metais Vilniuje. Įmonė siūlo daugiau nei 40 skirtingų duonos gaminių. „Vilniaus duona“ yra moderniausia duonos gamybos įmonė Baltijos šalyse.
Straipsniuose apie „Vilniaus duoną“ rasite įmonės naujienas, finansinius rezultatus, darbuotojų paiešką ir naudingą informaciją.
Lietuviška maisto pramonė yra viena iš svarbių valstybės saugumo strategijos dalių. Vietiniai gamintojai sudarinėja planus – kaip, kur ir kokiais kiekiais galėtų pristatyti maistą gyventojams, pavyzdžiui, dienos X atveju. Verslai drauge su valstybe ruošia atsargas, numato galimus veiksmų planus ir s...
Lietuva garsėja ne tik turtinga istorija ir gamtos grožiu, Unesco globojama Kuršių Nerija, šiaudų sodais ir polifoninėmis sutartinėmis bei archaiškiausia iš gyvųjų indoeuropiečių kalbų. Tarp mūsų unikalių kultūros turtų – ir tradicinė lietuviška duona, kurios dažnas išvykęs tautietis pasiilgsta pirm...
Tam atvejui, kai sumuštinių repertuare norėsis kažko naujo ir įdomaus! Šią super skanią kreminę skumbrės užtepėlę paruošite akimirksniu, o užtepus ant paskrudintos ir česnaku įtrintos „Vilniaus duonos“ Agotos 45% sėklų duonos, galėsite mėgautis tiesiog tobulu skoniu deriniu!
Lietuviams nuo senų laikų svarbi Duonos arba kitaip vadinama Šventos Agotos diena, minima vasario 5-ąją. Ką duona mums reiškė anksčiau ir ką reiškia dabar? Su kokiais iššūkiais susiduria šiandieniniai duonos gamintojai ir kokie yra lietuvių duonos vartojimo įpročiai? Į šiuos ir kitus klausimus „Delf...
Ilgaamžiškumo, sveikos gyvensenos ir organizmui palankios mitybos temos pastaraisiais metais pasiekė populiarumo viršūnes, lentynos persipildė iki tol neregėtais papildais, grybais ir kitu funkciniu maistu. Naujovių fone seniai lietuviams pažįstami, nuo vaikystės valgyti produktai gali ir pasimiršti...
Apie tai, kad dirbtinis intelektas gali pakeisti žmones daugybėje sričių, įvairiose konferencijose kalbama jau senokai. Tačiau seniausia Lietuvoje kepykla „Vilniaus duona“ su skaitmeninio turinio agentūra „Enter“ nusprendė patys patikrinti ar dirbtiniam intelektui jau greit galėsime patikėti turinio...
2022-ųjų pradžia komunikacijos bendrovei „Adverum“ pažymėta pergalėmis – pelnytas auksas ir sidabras Baltijos šalių komunikacijos apdovanojimuose „Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2022“.
Vieną didžiausių Lietuvoje viešojo maitinimų tinklų, „Čili Pizza“ restoranus kontroliuojanti įmonė „Čili Holdings“ turi naują vadovą. Įmonės vairas grįžta į verslą valdančios šeimos rankas – nuo pirmadienio įmonei vadovaus valdybos narė Goda Karosaitė, pakeisianti Gražvydą Jukną.
„Vilniaus duona“ darbui Vilniuje ir Panevėžyje ieško darbuotojų: į kai kurias pozicijas įgūdžių nereikia (6)
Darbas duonos kepyklose vyksta kasdien, 24 valandas per parą, tad būsimiems darbuotojams turėtų tikti pamaininis darbas. Labai svarbūs komunikaciniai ir bendradarbiavimo įgūdžiai.
Vieną didžiausių Lietuvoje viešojo maitinimų tinklų, „Čili Pizza“ restoranus kontroliuojanti įmonė „Čili Holdings“ turi naują vadovą. Juo paskirtas Gražvydas Jukna, kuris „Čili Holdings“ generalinio direktoriaus pareigas pradėjo eiti rugpjūčio 25dieną, pakeitęs šeimos verslo atstovą Joną Karosą.
Baltijos šalių duonos rinkos lyderės „Vilniaus duona“ pajamos pernai augo 2,6 proc. iki 38,4 mln. eurų. Bendrovė antrus metus iš eilės išlaikė didžiausią Lietuvos duonos rinkos dalį – 36,3 proc., rašoma pranešime spaudai.
„Duona – gardi tiek pagardinta, tiek nuoga“, arba pasiilgtas keliones primenantis sumuštinis – turbūt pastebėjote apie tai kalbančius „Vilniaus duona“ vaizdo klipus? Originaliomis idėjomis patikėjęs prekės ženklas į komunikacijos kampanijas įtraukia vis daugiau vaizdo turinio, kurio pirmieji rezulta...
Daugiau kaip šimtmetį vilniečių nosis kutena sostinėje kepamos „Vilniaus duonos“ aromatas. Ar žinote, kad ant stalo ji atkeliauja rūpestingai ruošiama ne tik lietuvių, bet ir kitų tautybių žmonių? Vienas jų – vyr. pakuotoju kepykloje dirbantis afganistanietis Faisal Khadem – sako prieš dešimt metų n...
Vieną didžiausių duonos kepyklų Lietuvoje „Vilniaus duona“ valdanti Švedijos kepyklų grupė „Lantmannen Unibake“ modernizuos kepyklą Panevėžyje, kartu restruktūrizuodama šviežių kepinių verslą Baltijos šalyse, praneša grupė.
Švedijos kepyklų grupei „Lantmannen Unibake“ priklausanti viena didžiausių duonos kepyklų Lietuvoje „Vilniaus duona“ prisijungs vienintelę akcininkę bendrovę „Baltvestica“. Taip siekiama supaprastinti grupės struktūrą ir jos administravimą.
Pasauliniuose „SABRE Awards“ apdovanojimuose komunikacijos agentūros „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ įgyvendinta Europos Parlamento rinkimams skirta kampanija „Pakelk savo bulvę nuo sofos“ pripažinta geriausiu projektu Baltijos regione (įsk. Lietuvą, Latviją, Estiją ir Lenkiją). O „Fabula“ Lietuvo...
Niujorko geriausių pasaulio reklamų festivalyje „New York Festivals Advertising Awards“ komunikacijos paslaugų agentūra „Fabula Hill+Knowlton Strategies” pateko į festivalio konkurso finalą. Su kūrėjais iš viso pasaulio dėl apdovanojimo varžosi vienintelis projektas iš Lietuvos – Europos Parlamento ...
Migrantus įdarbinanti lietuviška įmonė musulmonams sudaro sąlygas melstis: jie – puikūs darbuotojai (193)
Parduotuvėje priėjus prie duonos lentynos, daugelis imame čiupinėti duonos kepalą, tikrinti minkštumą ir šviežumą – tai, pasak „Žinių radijo“ laidoje „Atsakingas požiūris“ dalyvavusio bendrovės „Vilniaus duona“ vadovo Artūro Kokoškino, svarbiausi lietuvio duonos patikrinimo ritualai. Tiesa, pasak A....
Читатель DELFI был удивлен – хлеб, оставленный в шкафчике на 4 месяца, выглядел вполне свежим. Был мягким и не покрылся плесенью.