vilkešeris

Papietavo maisto turguje ir suprato, kad tokio gėrio dar nebuvo atradusi (49)

Jūros gėrybės yra nauji kebabai ir kiniečiai . Dar niekada tauta nevalgė tiek austrių ir aštuonkojų, kaip dabar. Čia rimtai. Aišku, labai smagu,...

Žuvies vartojimas augo dvigubai daugiau nei jos ištekliai: mokslininkai dalinasi liūdnomis prognozėmis (9)

Ar žinote, jog atsakingai rinkdamiesi žuvį savo stalui, galite ne tik save aprūpinti reikiamomis maistinėmis medžiagomis, bet ir išsaugoti...

Gian Luca Demarco išdavė netradicinės žuvies su troškintais lęšiais receptą (10)

Charizmatiškasis virtuvės šefas Gian Luca Demarco grilio keptuvėje iškepė vilkešerio filė ir patiekė ją su grilintais vyšniniais pomidoriukais...

Virtuvėje – vyrai: šviežios vilkžuvės sevičė su pomidorų ir mangų salsa

Su kuo asocijuojasi besibaigianti vasara? Su saule, jūra, smėliu ir skaniu maistu? Šiandien, kol dar galime pasidžiaugti ką tik iš jūros ištraukta...

Virtuvėje – vyrai: šviežios vilkžuvės sevičė su pomidorų ir mangų salsa (7)

Su kuo asocijuojasi besibaigianti vasara? Su saule, jūra, smėliu ir skaniu maistu? Šiandien, kol dar galime pasidžiaugti ką tik iš jūros ištraukta...