Vienos šnicelis

Užkalnis restoraną inspekcijai nusižiūrėjo nuo Rimvydo Valatkos (153)

Kartais gailiuosi, kad Rimvydas Valatka beveik niekada nerašo apie restoranus, nors, kaip istorikas, galėtų papasakoti labai daug konteksto, nes didelė...

Pakeitęs įvaizdį, Užkalnis rado skaniausią Europos šalį, ir tai ne Lietuva (138)

Daugelį metų maniau, kas Europoje man skaniausia yra Italijoje. Kitur pasaulyje viskas buvo aišku: JAV yra tobula, Japonija yra gastronomijos rojus, o...

Berlyno restoranai, kurie paglostė man pilvą (16)

Šešios dienos Berlyne: restoranus rinkomės kruopščiai, kliaudamiesi keliomis skirtingomis rekomendacijomis, portalais ir gidais – kad būtų kuo...

Šniceliai su balta duona ir padažu – kaip valgykloje! (13)

Pagaminti šnicelį iš tiesų yra labai nesudėtinga, beveik kaip paprastus kotletus, tik, manau, dar greičiau. Turbūt perskaitę receptą nustebote,...

Lietuviškas karbonadas: kaip iškepti mėsą, kad ji nebūtų sausa lyg džiūvėsis (36)

Neretai ragaujant tradicinio lietuviško karbonado , atrodo, kad jį ruošė mažiausiai penki virėjai: keturi tempė iš visų kraštų, o penktasis...