Ungurys

Rūkytos žuvies mėgėjai šią vasarą Palangoje turi kuo džiaugtis: kas nutiko Palangos verslininkams? (56)

Lietuviams poilsis prie jūros neatsiejamas nuo vieno produkto - rūkytos žuvies. Tiesa, pastaraisiais metais ne visi galėdavo sau leisti pasimėgauti...

Užkalnis Vilniuje rado geriausius sušius ir dar vieną patiekalą, geriausią Europoje (191)

Pradedame nuo to, kad nuo sekmadienio, birželio 16 d., jūs nebegausite ten vietų be rezervacijos. Dar nežinau, kada ši apžvalga pasirodys portale DELFI...

Sugriovė mitą apie tradicinę lietuvišką virtuvę: tai tikrai ne cepelinai ir šaltibarščiai pasakė tikrus lietuviškus patiekalus ir jų receptus (277)

Rožine spalva akį traukiantys šaltibarščiai , didžiuliai cepelinai su grybų ar spirgučių padažu, minkštas ir kvepiantis šakotis – šie...

Skirta daugiau nei 2 milijonai eurų, kad ežeruose būtų daugiau žuvies: kokio laimikio tikėtis žvejams? (62)

Norint pagausinti Lietuvos žuvų išteklius, į šalies vidaus vandens telkinius yra įžuvinama tam tikras kiekis įvairių žuvų. Šiemet žuvų...

Užkalnis: beviltiškoje Lietuvoje – pagaliau viltis valgyti japoniškai (261)

Nesivaipykite ir nesupykite: Lietuva, bendrai paėmus, yra beviltiška Azijos virtuvės atžvilgiu. Apie kinų virtuvės tragediją ir groteskišką...