tvari žemdirbystė

Ekologinio ūkio įkūrėjas iš Danijos atskleidė, kokį maistą iš tiesų valgome (1)

Pastebima, kad tvarumo vertybės maisto gamybos pramonėje jau nebėra naujiena. Vis daugiau žmonių susimąsto, kokį maistą valgo, ir stengiasi rinktis...

Nepakanka tik nenaudoti trąšų: atsakė, ką galime vadinti tvariu ūkiu

Lietuvos ūkininkai vis aktyviau ieško sprendimų, kaip vartotojams pasiūlyti kuo kokybiškesnių ir sveikesnių produktų. Tvari žemdirbystė sparčiai...

75 proc. šalies dirvožemio balansuoja ant degradavimo ribos

Šiuo metu pasaulyje likę vos 40 proc. derlingos žemės plotų, o Lietuvoje 75 proc. dirvožemių balansuoja ant degradavimo ribos.

Du Lietuvos miestai siekia ypatingo statuso: darome viską

Lietuvoje turime keturis oficialius kurortus – Palangą, Druskininkus, Birštoną ir Neringą, tačiau eilėje rikiuojasi dar bent keletas miestų, kurie...