Trumai

Rasa Martens su vyru Johannu Pjemonte paminėjo sidabrines vestuvių metines: šventėje dalyvavo pusšimtis svečių

„Keliavome visur kitur, tik ne čia. Šis regionas mums tarsi visai neegzistavo, nebuvo įrašytas jokiame „žemėlapyje“. Tačiau užteko į jį...

Informacijos stoka ruošiant žalius grybus gali baigtis kelione į anapilį: ką būtina žinoti? (1)

Šio teksto temą padiktavo viena garsi Lietuvos moteris, įkėlusi į feisbuką savo pačios paruošto sumuštinio su baravykų „carpaccio“ (...

Paulius Jurkevičius. Lietuvos restoranų valgiaraščiai? Svetimų skonių bulimija (5)

Interjerai puikūs. Indai prabangūs. Kulinarinė technika nepriekaištinga. Ingredientų įvairovė stulbinama. Patiekalų estetika rafinuota. Someljė...

Ne visus grybus prieš valgant būtina apdoroti: jeigu laikysitės šios taisyklės, juos galite skanauti ir žalius

Miškuose – pats grybavimo įkarštis. Lietuviai namo tempia pintines rudeninių grybų, kuriuos verda puoduose, čirškina keptuvėse, džiovina ir...

Paulius Jurkevičius. Sūrių karalius? Jis išėjo, bet paliko dovaną – skonio viziją (2)

Kai šį pasaulį palieka jaunas, energingas, žinomas žmogus, pirmiausia galvojame apie artimųjų skausmo valandas. Apie netekties tuštumą galvojame....