„Keliavome visur kitur, tik ne čia. Šis regionas mums tarsi visai neegzistavo, nebuvo įrašytas jokiame „žemėlapyje“. Tačiau užteko į jį...
Šio teksto temą padiktavo viena garsi Lietuvos moteris, įkėlusi į feisbuką savo pačios paruošto sumuštinio su baravykų „carpaccio“ (...
Interjerai puikūs. Indai prabangūs. Kulinarinė technika nepriekaištinga. Ingredientų įvairovė stulbinama. Patiekalų estetika rafinuota. Someljė...
Miškuose – pats grybavimo įkarštis. Lietuviai namo tempia pintines rudeninių grybų, kuriuos verda puoduose, čirškina keptuvėse, džiovina ir...
Kai šį pasaulį palieka jaunas, energingas, žinomas žmogus, pirmiausia galvojame apie artimųjų skausmo valandas. Apie netekties tuštumą galvojame....