transriebalai

Kaip išvengti ligas atnešančio blogojo cholesterolio: Kurpienė įvardijo palankius ir žalingus produktus (139)

Tikriausiai tai, kad cholesterolis sukelia daug ir sunkių ligų, kartoti nebereikia. Tačiau retai susimąstome, kokie produktai jį didina, o kokie...

Visa tiesa apie riebalus: kurie – geri, kurie – blogi, į ką atkreipti dėmesį skaitant etiketes (45)

Nuo lapkričio 1 dienos įsigaliojo reikalavimas, kad Lietuvos rinkai tiekiamuose maisto produktuose vadinamųjų transriebalų kiekis negali viršyti 2...

Mokslų daktarės analizė: kas geriau – sviestas ar margarinas? (240)

Diskusijos apie tai, kas tinkamiau jūsų sveikatai, – margarinas ar sviestas , tęsiasi jau ilgą laiką. Vienos nuomonės ir tikslaus atsakymo nėra,...

Kaip žinoti, kuriuose produktuose – saugus riebalų žudikų kiekis: pamatę tokius skaičius, tikrai geriau nepirkite (47)

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) atliktais tyrimais, 2 proc. padidinus iš transriebalų rūgščių gaunamų kalorijų suvartojimą, širdies ligų...

Sveikatos receptas. „Riebalai žudikai“ slepiasi daugelyje maisto produktų: net menkiausi kiekiai mirtinų ligų riziką didina keliskart (12)

„Sveikatos recepte“ nagrinėsime transriebalus. Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) atliktais tyrimais, 2 proc. padidinus iš transriebalų...