Tomas Rimydis – žymus virtuvės šefas. Tomas Rimydis karjerą pradėjo 2000 metais, gavo daugiau nei 20 prestižinių įvertinimų, kurių svarbiausias – 2016 m. pasaulinėje virėjų olimpiadoje Vokietijoje su Nacionaline šefų rinktine iškovotas bronzos medalis.
Paskutinėmis šiltomis dienomis norisi mėgautis ne tik saulės spinduliais, bet ir gaiviais valgiais – o kas gali būti geriau nei šaltibarščiai?...
Vasara restoranų verslui – pats darbymetis, tačiau darbo rankų itin trūksta. Verslininkai sako, kad jaunimas nebenori dirbti sunkių darbų, o...
Lietuvos darbo rinkoje formuojasi paradoksali situacija: stojant šalies ekonomikai, vienuose sektoriuose darbuotojų poreikis krenta, daugėja ir...
Lietuvoje tęsiasi ekonomikos nuosmukis, kuris neigiamai pradeda veikti ir darbo rinką. Šalyje daugėja bedarbių ir retėja užimtųjų gretos. Nedarbo...
„Sėkmingam restoranui būtini trys komponentai – puikus maistas, unikali vieta, geras aptarnavimas“, – vienu balsu sutaria Vilniaus restorano...