Tomas Rimydis

4 lengvai pagaminami žuvų patiekalų receptai švenčių stalui rekomenduoja Vaida Kurpienė (36)

Žuvis – vienas pagrindinių Kūčių valgių. Ją gaminant svarbu paisyti kelių taisyklių, kad pavyktų maistingi ir skanūs patiekalai. Dietistė...

Prabangių restoranų kasdienybė: pardavimai krito iki 80 proc, egzotikos nebeliko (249)

Karantinas pakeitė ne tik žinomų maitinimo įstaigų pajamas, bet ir valgiaraštį.

Vegetaru tapęs TV laidų vedėjas Mindaugas Rainys: savaitgaliais namuose galioja griežta taisyklė (10)

Kol ruduo mus lepina sodo ir daržo gėrybėmis, TV3 laida „La maistas“ džiugina žiūrovus gardžiausiais daržovių patiekalais. Ši tema ypač...

Lietuvių kulinarinis paveldas – ne tik bulvės: išmėginkite 3 istorinius patiekalus, kuriuos į Lietuvą atgabeno Bona Sforza (49)

Ar tikrai lietuviai – bulvių ir kotletų tauta? Istorinės Lietuvos virtuvės šefas Tomas Rimydis tikina, kad turime turtingą kulinarinį paveldą –...

Nuostabus vasaros desertas – naminis rūkytų braškių kokteilis (6)

Dabar toks metas, kai lysvėse, turguose bei prekybos centruose karaliauja braškės . Virtuvės šefas Tomas Rimydis iš ūkininkės Genovaitės...