Tomas Rimydis

Netikėtas cepelinų receptas – su burokėliais ir jautiena (15)

Turbūt daugelis lietuvių mėgsta cepelinus – gardžius, sočius, su spirgučių ar grybų padažu. O štai kiekvieną pirmąjį vasario sekmadienį...

Abejingų neliks: desertas su kreminiu sūriu ir kava (1)

Daugelis esame įpratę mėgautis kava – stipriu espresso puodeliu, ar lengvesne su pieno puta, ir turbūt net nepagalvojome, kad yra daugybė kitokių...

Lietuviai jaunųjų šefų čempionate Kinijoje iškovojo sidabrą (4)

Spalio 24 - 26 d. tarptautiniame jaunųjų šefų čempionate „International Young Chefs Challenge“, Kinijoje , Džedziango provincijos Ningbo mieste,...

Lietuvių šefų desantas ruošiasi į Kiniją: parodys, kaip reikia gaminti (24)

Savaitgalį, likus kiek daugiau nei savaitei iki pirmą kartą pasaulyje organizuojamo tarptautinio jaunųjų šefų konkurso „International Young Chefs...

Baltijos šalių kulinarijos konkurse Lietuvos komanda iškovojo sidabrą (19)

Penktadienį, rugsėjo 6 d., Rygoje vykusiame Baltijos šalių kulinarijos konkurse „ Baltic Culinary Heritage 2019“ Lietuvos komanda, ringe praleidusi...

|Populiariausi straipsniai ir video