sterkas

Pasakė, kaip vertina daugelio pamėgtą žuvies kepimo būdą: ne tik sumažėja naudingų, bet ir susidaro sveikatai nepalankių medžiagų (2)

Gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė sako, kad valgant žuvį galima gauti itin naudingų omega-3 riebalų rūgščių, tik svarbu atsižvelgti į jos...

Kainuoja nedaug, o nauda – milžiniška: pamėgę šią žuvį tikrai nepasigailėsite

Priežasčių, kodėl bent porą kartų per savaitę turėtumėte pasimėgauti žuvimi ar jūros gėrybėmis, galėtume vardinti tikrai ne vieną. Organizmui...

Mokslininkė papasakojo apie trofėjines žuvis Lietuvoje: kaip greitai užauga ir kodėl yra tokios svarbios ekosistemai

Ne vieno žvejo svajonė – sugauti trofėjinę žuvį . Kodėl ekosistemai tokios naudingos didžiosios plėšrūnės , per kiek laiko žuvis užauga...

Pasakė, kaip laikyti pagautas žuvis, kad nekiltų nemalonumų: paisykite šių taisyklių

Po truputį įsibėgėjant rudens žvejybos sezonui, Aplinkos apsaugos departamento pareigūnai primena žvejams mėgėjams, ko nepamiršti žvejojant....

Užkalnis valgo: „Myliu Nida, nes ten valgo mano žmonės“ (7)

Mano žmonės, jeigu ką, tai nebūtinai žmonės su pinigais. Aš draugus ne pagal pajamas renkuosi.