starkis

Provincijos turgus – kaip Dzūkijoje sekasi pajūrio žvejams ir rašytojams

Jeigu užklydote į Prekymetį senamiestyje, veikiausiai tuščiomis rankomis iš jo ir neišėjote. Ūkininkų ir kruopščių šeimininkučių rankų darbo...

Praspaliausko vasaros salotos: kitoks receptas, įkvėptas Pietų Amerikos (1)

Nacionalinės šefų rinktinės kapitonas Deivydas Praspaliauskas vėl stebina įdomiais skonių deriniais – šįkart pristatome salotas su starkio...

Salotos su žuvimi – įkvėptos Pietų Amerikos, pritaikytos lietuvių skoniui (9)

Nacionalinės šefų rinktinės kapitonas Deivydas Praspaliauskas vėl stebina įdomiais skonių deriniais – šįkart pristato salotas su starkio...

Žuvies gidas: kokią rinktis ir ką lietuviai labiausiai mėgsta (11)

Anot maisto mitybos specialistų, žmogaus racione šviežia žuvis turėtų atsirasti bent kartą per savaitę. Prekybininkai pastebi, kad lašišas ir...

Profesionalūs šefai kviečia ruoštis šventėms: dovanoja šventinius žuvų patiekalų ir saldumynų receptus (7)

Profesionalus šefas Gian Luca Demarco kviečia pagaminti žuvies patiekalus, kurie puikiai tiks Kūčių stalui, o jo kolega, tikras konditerijos meistras...