starkis

Žvejai sunerimę: ar iš tiesų Lietuvos ežeruose mažėja lydekų? (128)

Vieša paslaptis, kad žvejai mėgėjai yra pamėgę plėšriąsias žuvis – lydekas, ešerius, starkius. Tačiau jie skundžiasi, kad plėšrūnių mūsų...

Paslaptinga žuvis be kaulų, kurią labiausiai mėgo Mažosios Lietuvos žvejai (85)

„Apie žuvį reikia kalbėti tada, kai ji pasirodo mūsų vandenyse“,- sako „Šturmų Švyturio“ šefas Česlovas Žemaitis, virš restorano durų...

Geriausiu Baltijos šalių jaunuoju šefu paskelbtas lietuvis (2)

Praėjusį savaitgalį Latvijos sostinėje Rygoje Baltijos šalių kulinarijos konkurse „Baltic Culinary Heritage 2016“ geriausiu jaunuoju virėju...

Sriuba, kuria žavisi visas pasaulis: lietuviai gamindami daro ne vieną klaidą ir dar įdeda grietinės (3)

Tradicinė žuvienė verdama laikantis griežtų nuostatų: žuvis turi būti šviežia ir pagauta vietoje, jai pagardinti naudojamos tik tam tikros...

Alytiškis Nemune pagavo įspūdingą starkį (27)

DELFI skaitytoja Simona Sinkevičienė panoro pasidžiaugti įspūdingu savo vyro Andriaus laimikiu – Nemuno jis pagavo didžiulį starkį.