starkis

Salotos su žuvimi – įkvėptos Pietų Amerikos, pritaikytos lietuvių skoniui (9)

Nacionalinės šefų rinktinės kapitonas Deivydas Praspaliauskas vėl stebina įdomiais skonių deriniais – šįkart pristato salotas su starkio...

Praspaliausko vasaros salotos: kitoks receptas, įkvėptas Pietų Amerikos (1)

Nacionalinės šefų rinktinės kapitonas Deivydas Praspaliauskas vėl stebina įdomiais skonių deriniais – šįkart pristatome salotas su starkio...

Žvejai sunerimę: ar iš tiesų Lietuvos ežeruose mažėja lydekų? (128)

Vieša paslaptis, kad žvejai mėgėjai yra pamėgę plėšriąsias žuvis – lydekas, ešerius, starkius. Tačiau jie skundžiasi, kad plėšrūnių mūsų...

Paslaptinga žuvis be kaulų, kurią labiausiai mėgo Mažosios Lietuvos žvejai (85)

„Apie žuvį reikia kalbėti tada, kai ji pasirodo mūsų vandenyse“,- sako „Šturmų Švyturio“ šefas Česlovas Žemaitis, virš restorano durų...

Geriausiu Baltijos šalių jaunuoju šefu paskelbtas lietuvis (2)

Praėjusį savaitgalį Latvijos sostinėje Rygoje Baltijos šalių kulinarijos konkurse „Baltic Culinary Heritage 2016“ geriausiu jaunuoju virėju...