sprandinė

Paulius Jurkevičius. O ką, jeigu po 10 metų Lietuvoje atsiras 100 tokių bistro? (65)

Lygiai prieš metus buvo tokia pati – rūškana ir vėsi savaitės pabaiga. Nulėkiau į Merkinę papietauti ir grįžęs parašiau tekstą su klausimu:...

Eksperto patarimai, po kurių mėsos niekada nebeperkepsite (55)

Griliaus ekspertas Tomas Petryla dalinasi patarimais, kaip išsirinkti grilinimui tinkamiausią mėsą, ją paruošti ir tobulai iškepti.

Kaip pagaminti klasikinį burgerį receptas (24)

„Burgeriai – nėra greito maisto produktai. Mes į juos žvelgiame kaip į patiekalą, kuris nuo jautienos brandinimo iki serviravimo lėkštėje bei...

Vaikų mityba vasarą: kiek vandens reikia, ką valgyti, o ko atsisakyti + savaitės meniu su produktų sąrašu

Niekam ne paslaptis, kad vasara puikus metas pasisemti vitaminų iš gamtos. Ypač dėl to stengiasi dauguma tėvų, bandydami praturtinti vaikų mitybą...

Jūsų talija ir skrandis padėkos: mitybos specialistė patarė, kaip kepti šašlyką (24)

Atrodo, kad vasara turėtų būti pats sveikiausias laikas: pats vietinių daržovių sezonas, šviečia saulė, daugiau judame. Kita vertus, mažiau...

1 2 3 4 5 6 7 8
|Populiariausi straipsniai ir video