šonkauliukai

Plačiakakčio šonkauliukai su keptomis morkytėmis, svogūnėliu ir sultinio padažu (1)

Lietuviškos istorinės virtuvės šefo, restorano „Ertlio namas“ įkūrėjo Tomo Rimydžio receptas.

Žydrūno Savicko patarimas visiems sportuojantiems – pamiršti virtas vištienos krūtinėles ir rinktis brandintą jautieną (74)

Ką valgo stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas ? „Tikrai ne virtas vištienos krūtinėles!“ – juokiasi galiūnų sporto žvaigždė ir...

Atraskite Meksikos virtuvę: meksikietiška pica ir buritai, kurie patiks kiekvienam (22)

Gruodis – tai mėnuo, kai didelė dalis lietuvių traukdavo į šiltuosius kraštus poilsiauti, o kai kurie ir sutikti šventes. Nors šiemet situacija iš...

Krauju aplaistytos prancūziškų Vėlinių chrizantemos

Kaip ir kasmet artėjant Toussaint – visų šventųjų ( Toussaint sutrumpintai reiškia tous les Saints ) arba mirusiųjų pagerbimo dienai –...

Koronavirusas parodė kitą prekybos pusę – dabar Norvegijoje svarstoma mažinti mokesčius alkoholiui, tabakui ir daliai maisto produktų (20)

Elementarus ekonomikos principas: jei norite atgrasinti nuo veiklos, padidinkite jai mokesčius. Ir atvirkščiai, jei vyriausybė nori paskatinti kurią...