Sandrija Čapkauskienė – profesionali mitybos specialistė ir konsultantė. 1998 m. baigė bakalauro studijas Lietuvos kūno kultūros institute, 2000 m. įgijo biologijos magistro laipsnį Lietuvos kūno kultūros akademijoje, 2005 m. apsigynė biomedicinos mokslų srities, biologijos mokslų krypties daktaro disertaciją.
Vis labiau populiarėja pramoniniu būdu auginami grybai – pievagrybiai, portobello, šitakio, kreivabudės. Ką mes apie juos žinome? Ar naudingi...
Vilniaus knygų mugėje didžiausios šalies leidyklos „ Alma littera “ stendas šiais metais akį trauks ryškia, drąsia ir atvira raudona spalva....
Kuo magnis , kaip mineralas, svarbus mūsų organizmui? Kokiu paros metu jį reikėtų vartoti? Kokie maisto produktai padeda geriau įsisavinti magnį ir...
Tyrimai rodo, kad žmonės gyvena vis ilgiau ir ši tendencija yra auganti. Tačiau tuo pačiu daugėja ir ligų. Todėl neabejotinai verta pasistengti, kad...
Silkė . Produktas , be kurio artėjančios šventės sunkiai įsivaizduojamos. Biomedicinos mokslų daktarė, LSU docentė ir mitybos specialistė...