saldžiarūgštis padažas

Užkalnis atskleidė, kiek jis išleidžia per mėnesį maistui (216)

Buvo tokia TV laida - dabar nepasakysiu, koks kanalas - ir ten mane kalbino apie šį bei tą, ir tada paklausė, tai kiek aš per mėnesį pravalgau....

Pomidorai, avokadai ir ananasai – 3 skirtingi padažai pamalonins net išrankiausius

Prasidedanti vasara kursto mintis apie ilgai lauktas, saulėtas atostogas. Dienos bėgyje daugelis bent kelioms minutėms nusikelia į savo svajonių šalį,...

Slaptas Azijos stebuklas Jūsų virtuvėje

Iš kojų verčiantis atradimas – gili WOK keptuvė, kurioje patiekalai iškepa itin greitai, maistas yra gardus, o aromatai taip stebuklingai tarpusavyje...

Kulinarai stebisi, kaip lietuviai gamina žuvį: dauguma vis dar turi keistą įprotį netikėčiausių derinių receptai (11)

Daugelis mėgsta vaisius, noriai valgo žuvį , tačiau šių dviejų dalykų kartu negali įsivaizduoti. Vis dėlto netikėtai maloniais atradimais...

Atsisveikinkite su bulvėmis – pamėgtas garnyras gali pridaryti rimtų nemalonumų (9)

Dažniausiai šalia mėsos patiekiamos bulvės yra pernelyg kaloringos ir netinkamos dažnam vartojimui, todėl kulinarai siūlo daug viliojančių...