šaldytuvas

šaldytuvas

Šaldytuvas – namų buities prietaisas, kuris naudojamas produktams atšaldyti. Taip produktai (mėsa, pieno produktai ir kt.) išstovi ilgiau. Šaldytuvas paprastai atšaldo temperatūrą iki 0–5 °C ir tokioje temperatūroje bakterijos nesidaugina arba dauginasi labai lėtai. Šaldytuvai taip pat turi šaldyklę, kur temperatūra nukrenta iki -20 °C ar dar žemiau. Ten laikomi šaldyti produktai.

Baltas šaldytuvas? Ne, nenorim (15)

Daugybę metų įprastai baltą įprasto šaldytuvo fasadą tūkstančiuose įprastų virtuvių paįvairindavo įprasti magnetiniai suvenyrai, parsivežti...

Kas yra tarptautiniai sertifikatai ir kuo jie naudingi ūkininkams

Modernaus ir pasaulinius standartus atitinkančio ūkio kūrimas reikalauja daug pastangų ištisus metus, o tokių ūkių jau galima pamatyti ir Lietuvoje....

Kaip prižiūrėti dažniausiai naudojamą buitinę techniką, kad ji tarnautų ilgiau: įsiminkite pagrindines taisykles

Bet kurio daikto ilgaamžiškumas bei suteikiama nauda labai priklauso nuo to, kaip juo rūpinamasi. Tai supranta daugelis, tačiau neretai prisimena tik...

Viešbučio paveldėtojas lietuviams siūlo svajonių atostogas už 235 eurus (71)

Korfu saloje iš tėvų viešbutį paveldėjęs Konstantinos Kavvadias nori kuo greičiau atgaivinti pandemijos nualintą verslą, todėl nusprendė...

7 patarimai, kaip maistą išlaikyti šviežią ilgiau (1)

Šviežias maistas yra sveikos mitybos pagrindas. Produktų šviežumas yra itin svarbus ne tik dėl patiekalo skonio, bet ir dėl sveikatos – 1 iš 10...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10