Rozmarinas

Užkalnis: baigiamieji metų kvepalai tebūnie nebijantys nei laiko, nei kainos (49)

Šią apžvalgą būčiau galėjęs rašyti ir po dešimtmečio, ir kokiais 1970 metais, nes kai kurios kvapų konstrukcijos yra amžinos.

Kaip taisyklingai paruošti žuvį: venkite kelių klaidų ir žuvį valgys visa šeima (49)

Žuvys gyvena žemėje daugiau kaip 450 milijonų metų, o jomis savo racioną praturtindavo mūsų protėviai dar akmens amžiuje. Šiandien žuvų...

Užkalnis: šis kvapas atrakina bankomatus (65)

Žinote, kokius keturis skaičius žmonės dažniausiai naudoja, kaip savo kortelės PIN kodą (ir kitur, kur reikia slapto keturženklio skaičiaus,...

Šviežios bulvės – kokios geriausiai tinka cepelinams ir kokių negalima valgyti (40)

Bulvė antra lietuviška duona, be kurios neįsivaizduojama daugelis patiekalų. Nors ji praktiškai „privaloma“ kaip garnyras prie mėsos, tačiau tinka...

Minkšta ir sultinga vištienos krūtinėlė: 5 patarimai, kaip ją pasigaminti namuose (16)

Vištienos krūtinėlę dažnas mėgsta dėl vertingų maistinių savybių ir lengvo paruošimo. Švelnus skonis taip pat leidžia ją derinti su...

1 2 3 4 5 6 7