Romas Gaučas – mokytojas, maisto entuziastas, balsas už kameros ir klaviatūros. Biruta Stankevičienė, geriau visiems žinoma Mo vardu, – „ Romas...
Pažinkite ukrainiečių virtuvę neiškeldami kojos iš namų. Kviečiame išbandyti ukrainietiškos virtuvės pasididžiavimu laikomą kukurūzų košę...
Absoliuti lietuviška klasika – cepelinai . Šįkart Romas ir Mo nusprendė paeksperimentuoti – močiutė pagamino įprastus cepelinus, o Romas –...
Tortas „ Napoleonas “ – mėgstamiausias desertas Lietuvoje, iki šiol keliantis aistras dėl savo kilmės ir tikrojo recepto . Gerai, kad dėl torto...
Suktinukai, riestiniai ar zrazai . Taip buvo vadinamas patiekalas iš grybų ir duonos įdaro, apsukto jautiena . Zrazai buvo ypač populiarūs...