Romas and MO

Vyriausios Lietuvos tinklaraštininkės receptai sugulė į knygą: ar tikrai žinote, kaip gaminti lietuviškus patiekalus?

Romas Gaučas – mokytojas, maisto entuziastas, balsas už kameros ir klaviatūros. Biruta Stankevičienė, geriau visiems žinoma Mo vardu, – „ Romas...

Ukrainietiško patiekalo su lašinukais ir ožkos sūriu receptas: paprasta kaip dukart du (3)

Pažinkite ukrainiečių virtuvę neiškeldami kojos iš namų. Kviečiame išbandyti ukrainietiškos virtuvės pasididžiavimu laikomą kukurūzų košę...

Močiutė su anūku parodė, kaip pagaminti įprastus ir gruzdintus cepelinus: rezultatas nustebino (5)

Absoliuti lietuviška klasika – cepelinai . Šįkart Romas ir Mo nusprendė paeksperimentuoti – močiutė pagamino įprastus cepelinus, o Romas –...

Močiutė parodė, kaip išsikepti garsiausią ir skaniausią pasaulyje „Napoleono“ tortą (10)

Tortas „ Napoleonas “ – mėgstamiausias desertas Lietuvoje, iki šiol keliantis aistras dėl savo kilmės ir tikrojo recepto . Gerai, kad dėl torto...

Močiutė iš Žemaitijos parodė, kaip pasigaminti legendinius zrazus (7)

Suktinukai, riestiniai ar zrazai . Taip buvo vadinamas patiekalas iš grybų ir duonos įdaro, apsukto jautiena . Zrazai buvo ypač populiarūs...