Rimvydas Laužikas

Inga Jankauskaitė davė patarimą vyrams, kaip per Kalėdas nustebinti moteris: šių dovanų dar niekas neatšaukė (13)

Vos už kelių dienų pasitiksime didžiąsias metų šventes, o tam paminėti TV3 televizija jau šiandien kviečia dvigubai ilgesnei „ Gero vakaro šou ....

Maisto istorikas – apie lietuvių šventinį stalą: kuo susiję kūčiukai ir mirusieji bei kodėl meduoliai laikyti itin svarbiu valgiu (1)

Lietuvoje iki šiol Kūčių ir Kalėdų stalas turi gilias tradicijas, prasmę ir vertę. Prie švenčių stalo susirenka visa šeima, vaišinasi...

Maisto istoriją tyrinėjantis mokslininkas apie šaltieną: nustebsite, kaip prieš 200 metų buvo gaminamas šis patiekalas

Šaltiena – vienas iš patiekalų, kurio retas lietuvis atsisako. Kaip ir skilandžius ar šaltibarščius, šaltieną mūsų tautiečiai valgo ir mielai...

Kodėl bulvės nebuvo vertinamos bajorų laikais?

Laikui bėgant mūsų mitybos principai keičiasi. Seniau, kai žmonės daugiau dirbdavo laukuose ar ūkiuose, buvo įprasta valgyti riebesnį, daugiau...

Lietuvos kultūros taryba viešins ekspertus

Įgyvendindama nuo pat įstaigos įkūrimo deklaruotą atvirumo principą Lietuvos kultūros taryba nuo kitų metų viešai skelbs ne tik paraiškas...