Rimvydas Laužikas

Alfo didysis šou. Velykinis greitas kumpis su originaliu garnyru, traškios kreivabudės ir įdomi Velykų stalo istorija Triukai, kaip namuose ant kavos tirščių užsiauginti grybus

Per šias Velykas Alfas kviečia nustebinti savo šeimą nauju patiekalu, kurį paruošite tikrai labai greitai ir paprastai, o visus žavės sultingas ir...

Prof. Rimvydas Laužikas: Užgavėnės Žemaitijoje skyrėsi nuo aukštaitiškų ir tradicijomis, ir valgiais

Užgavėnės – tai tarsi pirmas žingsnis pavasario link, kai po tamsios žiemos norisi jas švęsti skanaujant gardžius patiekalus . Nors jos mums...

Valdovų rūmai ruošiasi Užgavėnėms: šeštadienį – kaukių dirbtuvės, persirengėliai ir spurgos su rožių žiedlapių uogiene

Užgavėnės – tai laikas prieš pasninką. Šios šventės apeigos atspindėdavo šviesos ir tamsos, gėrio ir blogio, pavasario ir žiemos kovas,...

Virtuvės šefas Rimydis apie tai, kas jam yra tobulas restoranas: skonio nenufotografuosi

„Sėkmingam restoranui būtini trys komponentai – puikus maistas, unikali vieta, geras aptarnavimas“, – vienu balsu sutaria Vilniaus restorano „...

Vilniaus gimtadienio proga – bajoriškai skani, bet piniginei įkandama vakarienė: pasigaminkite Tiškevičiaus koldūnų

Vilniaus svečiai dažnai giria sostinės restoranų kultūrą, žavisi gastronominiu paveldu. Sostinės 700 metų jubiliejus – dar viena proga...