Rimantas Petras Venskutonis

Mitybos specialistas Sujeta: ko valgyti reikėtų dažniau ir ko geriau atsisakyti

Ne paslaptis, jog sveika mityba – geriausia prevencija tokioms ligoms kaip cukrinis diabetas, insultas, širdies ligos ar net vėžys. Pasaulio sveikatos...

Funkcionaliojo maisto populiarumas pasaulyje sparčiai auga: KTU mokslininkai papasakojo, kodėl jį verta rinktis (1)

Kiekvienas žinome, kad valgydami ne tik nuslopiname alkio jausmą, bet ir suteikiame savo organizmui tam tikrų medžiagų. Kokios jos – priklauso tik nuo...

Mitybos ateitis – funkcionalusis maistas

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, mūsų sveikata didžiąja dalimi priklauso nuo gyvensenos ir mitybos. Kauno technologijos universiteto...

Profesorius prognozuoja, kokį maistą valgysime ateityje

Pasaulio sveikatos organizacij os (PSO) duomenimis, mūsų sveikata didžiąja dalimi priklauso nuo gyvensen os ir mityb os. Kauno technologijos...

Ar tirpi kava nekenkia sveikatai?

Jokios cheminės medžiagos tirpios kavos gamyboje nėra naudojamos, todėl tirpios kavos poveikis sveikatai yra toks pats kaip paprastos kavos, sako KTU...