restoranas Lokys

Natūralios lietuviškos dovanos – turėtų patikti mėgstantiems stebinti ir būti nustebintiems

Kalėdų laikotarpis kasmet tampa iššūkiu ne tik dėl spūsčių miestų gatvėse, pilnutėlaičių prekybos centrų, bet ir dėl galvos skausmo, o kaip...

Vasaros eksperimentai kepsninėje: restorano „Lokys“ šefės kankorėžių sirupe marinuotos šernienos šašlyko receptas pagal dvariškas tradicijas

Šiltasis sezonas – puikus metas paragauti žvėrienos. Nors dėl jos tvirtumo gali atrodyti kitaip, iš tiesų žvėriena yra lengvai virškinama, liesa...

Unikalus sostinės kvartalas lyg magnetas traukia sostinės gyventojus ir svečius

Unikaliame Stiklo kvartale (Stiklių, M. Antokolskio, Žydų, Gaono g. kvartalas, ribojamas Didžiosios, Vokiečių ir Dominikonų gatvėmis) gausu mažų...