restoranas Dublis

Restoranui „Dublis“ diriguoti pradėjęs virtuvės šefas Andrius Kubilius atsigręžė į Baltijos regiono skonius (23)

Kuo unikalūs Baltijos regiono skoniai? Atsakymo į šį klausimą pastaruosius mėnesius ieškojo virtuvės šefas Andrius Kubilius . Neseniai jis pradėjo...

Kulinarinė komunikacija – kur slypi jos naudos?

Visais laikais žmonės negalėjo išgyventi be vieno iš svarbiausių dalykų – maisto. Bėgant amžiams maisto funkcija išliko ta pati, bet...

Palangoje – maisto ir meno renesansas: duris atvėrė restoranas „Dublis“ (5)

Palangoje daugėja aukštos klasės restoranų – šį savaitgalį kurorto centre, Vytauto gatvėje duris atvėrė „Dublis“. Iki šiol tik Vilniuje...

Garsaus virtuvės šefo skyrybos su verslo partneriu – kaip gero filmo scenarijus (119)

Vieną dieną kolegų, klientų liaupsės ir apdovanojimai geriausių šefų rinkimuose, o kitą – buvusių partnerių metami įtarimai dėl galimo lėšų...

Arbatpinigius į sąskaitą įtraukęs Vilniaus restorano vadovas: nenormalu, kad padavėjai tiek uždirba (907)

Lietuvoje esame įpratę padavėjams palikti arbatpinigių, o gavęs sąskaitą su jau įskaičiuotu dešimties procentų aptarnavimo mokesčiu dažnas...