rauginimas

Atrado geriausią būdą, kaip raugti agurkus: jie traškūs ir gardūs – verti 10 balų! (2)

Pastebėjote – vos atšilus keičiasi ir mūsų mityba. Norime lengvesnio, gaivesnio maisto, todėl dažniau ruošiame patiekalus iš daržovių,...

Tinklaraštininkė dalijasi rauginimo ypatumais: viena daržovė ypatingai maloniai nustebino, o kitos neberaugs – nesužavėjo nei skonis, nei vaizdas + 3 receptai

Dražovių rauginimas – fermentacija – nauja maisto mados banga, ne per seniausiai atkeliavusi į mūsų virtuves. Teisingiau būtų pasakyti,...

Tokių skanių raugintų agurkų dar nevalgėte: tobulo skonio suteiks vienas ingredientas

Raugintų daržovių nauda vertinama nuo senų senovės. Turbūt dažniausiai Lietuvoje rauginami agurkai , o kiekviena šeimininkė turi savo agurkų...

Kulinarijos ekspertas patarė, kaip lengvai užsiraugti kopūstų namuose: vienas ingredientas ir traškumas garantuotas (6)

Rauginti kopūstai yra geriausias vitaminų šaltinis, padedantis išvengti įvairių negalavimų šaltuoju metų laiku. Juose gausu maistinių skaidulų...

Ruošiame lietuvišką rudens derlių žiemai: geriausi apdorojimo būdai, dažniausios klaidos ir specialus receptas

Statistinis lietuvis kasmet išmeta apie 60 kg dar tinkamo vartoti maisto , o kiekvienas europietis jo atsikrato beveik tris kartus daugiau. Tokią...