R. Stukas

Ar valgyti duoną – sveika? Mitybos specialistas griauna pasenusius mitus (77)

Ar duona – sveikas produktas? Anksčiau šį klausimą užduodavo retas, o šiandien, vis dažniau ant produktų etikečių matant frazes „be...

Švieži ar rauginti? Profesorius Rimantas Stukas apžvelgė, kurie kopūstai yra vertingesni (62)

Rauginti kopūstai nuo amžių yra mėgstami mūsų tautiečių. Ir ne veltui. Rauginti kopūstai yra vitaminų ir maistinių skaidulų šaltinis. Vilniaus...

Bulvė – daugiau nei maistas: faktai, keliantys nuostabą, ir specialistų rekomendacijos, kaip tinkamai paruošti (7)

Dažnas lietuvis neįsivaizduoja savo mitybos be bulvių. Nuo seno ji buvo naudojama tiek pasaulio, tiek Lietuvos virtuvėje. Neveltui bulvė šiandien yra...

Šis ruduo tėvams bus kupinas iššūkių: profesorius patarė, kaip sustiprinti vaikų imunitetą, kad ligos jūsų šeimą aplenktų (15)

Daugiau nei 60 proc. tėvų savo atžalų imuninės sistemos stiprinimu ketina skirti didesnį dėmesį nei anksčiau. Tą sako lietuviško prekybos tinklo...

Tūkstančiai lietuvių serga širdies ligomis: jei norite to išvengti, kardiologų patarimais vadovautis turite nedelsiant (32)

Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis, širdies ligos kasmet nusineša 17 mln. gyvybių ir tai sudaro trečdalį visų pasaulio žmonių mirčių....

|Populiariausi straipsniai ir video