pagardas

Skirmantė dalijasi gardaus pagardo – krapesto – receptu: be jo nebeįsivaizduoju salotų, sriubų, makaronų patiekalų

Vidurvasarį, kai aplink viskas auga, dera ir kvepia, taip norisi nors kažkiek to gėrio išlaikyti iki žiemos. Tad prasideda maisto atsargų ruošimas...

Skaniausia avižinė košė – pasinaudokite gudrybe, kurios daugelis nežino (3)

Avižinė košė garuoja ant daugelio pusryčių stalo. Kaip ją padaryti dar gardesne?

Sukate galvą, kuo nustebinti svečius? Metas išbandyti sūrių lentą, kuriai neatsispirs nė vienas deriniai ir pagardai

Ar prie vyno, ar prie vyro, ar prie draugų, ar prie šeimos narių visuomet tiks puiki sūrių lenta. Tai ne tik viena gražiausių stalo puošmenų per...

Beata Nicholson siūlo pluoštą ne tik kulinarinių idėjų: nešvarias grindis išsiplausite orams subjurus (1)

Visi žinome – vasara pralėks labai greitai, toks jau jos būdas, tad šįkart su žurnalo „ Beatos virtuvė “ kūrybine komanda pasiryžome rasti...

Avokadų majonezas su lietuvišku akcentu – sveikas pagardas, kurį taip paprasta paruošti

Dažnai girdžiu klausimą, kuo pakeisti riebų majonezą , kad būtų skanu, bet sveika. Pasirinkimas yra – tai avokadas .

Kornelija Mykolaitytė

Zuokas pardavė vyninių verslą