Miso

Neįvertintas baltymų šaltinis mūsų virtuvėje: ne tik gausu vitaminų, bet ir padeda išsaugoti jaunystę (1)

Soja ir jos produktai, pasak mitybos specialistės, dietistės Vaidos Kurpienės , yra neįvertintas baltymų šaltinis mūsų virtuvėje. Visgi,...

Lietuvoje lengvai randamas produktas – sveikatos ir figūros puoselėtojas

Šis iš Azijos kilęs išradimas Lietuvoje gal dar nėra toks populiarus, tačiau jo galima rasti bene visose parduotuvėse. Skonių ieškotojas Alfas savo...

Mėlynosios zonos: kodėl jose tiek daug šimtamečių ir ko galėtume iš jų pasimokyti

Įvairaus amžiaus žmonės, neabejingi savo sveikatai, vis labiau domisi, kaip prailginti gyvenimo trukmę, nors ši ir taip jau pakankamai ilga. O kas...

10 fermentuotų maisto produktų, kurių turėtumėte vartoti daugiau (1)

Fermentuoti maisto produktai – vienas populiariausių šių dienų probiotikų šaltinių. Probiotikai didina sklandžiam virškinimui užtikrinti...