mielinė tešla – tešla, kuriuos sudėtyje yra mielių. Mielės leidžia tešlai iškilti, todėl tokia tešla tinka bandelėms, pyragams, batonams kepti.
Šis kruasanų gamybos procesas iš pradžių gali pasirodyti kiek sudėtingas, tačiau, kartą pabandžius, vėliau nebus jokių iššūkių. Stengtis...
Nemažai kepinių neįsivaizduojami be minkštutės mielinės tešlos. Jeigu iš pirmo žvilgsnio atrodytų, kad tokią tešlą virtuvės naujokams...
Pusryčių keksiukai tegul bus nesaldūs. Su paprika ir kiaušiniu. Vos 20 minučių ir jau galėsitės mėgautis kvapniu patiekalu su daržovėmis....
Kūčiukai – tradicinis lietuvių Kūčių vakarienės patiekalas . Tai nedideli, prėskūs, truputį saldūs miltiniai mielinės tešlos kepinėliai...
Čiabatą paprastai perkame prekybos centre, tačiau retas žino, kad jos galima išsikepti ir namuose. Tam tereikia pasiruošti mielinę tešlą . Tiesa,...