„Michelin“

Turtuoliai patys eglučių nepuošia: kam patiki ir kiek kainuoja (10)

Darbai darbeliai, ir to trūksta, ir ano trūksta, ir kalėdinio gėrimo „Eggnog“ taip pat... – o Kalėdos jau ant nosies.

Norite pavalgyti ten, kur tai daro Lietuvos elitas? Teks pakloti tik 75 eurus (93)

Šių metų gruodžio 6 dieną „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ restoranų šefas Gerdvilas Žalys pristatė naująjį meniu , kuris atspindi...

Užkalnis išrinko geriausius restoranus Lietuvoje (170)

Apie restoranus rašau jau beveik tris dešimtmečius. Taip ilgai. Nedaug kas tai žino. Kažkada pradėjau dar visai jaunas būdamas, kai rašiau...

Stulbinanti lietuvio karjera Londone: pradėjo juodu darbu statybose, o tapo vienu geidžiamiausių šefų (41)

Londone gyvenančiam trisdešimtmečiui virtuvės šefui Tomui Lidakevičiui mokytojai mokykloje žadėjo bedarbio arba gatvių šlavėjo karjerą. Tačiau...

Virtuvės šefas paaiškino, kaip valgyti kiniškus dimsamus: neprisidarykite gėdos (8)

Pirmasis pasaulyje kinų virtuvės šefas, laimėjęs tris „Michelin“ žvaigždutes, apie dimsamų ruošimą šį tą tikriausiai išmano. Šioje...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10