mėsos kepimas

Prof. Rimvydas Laužikas atsakė į klausimą, kaip prieš 200 metų valgė paprasti „mirtingieji“ ir diduomenė (13)

Dubingių piliavietės tyrimų projektuose atrasta medžiaga, susijusi su Radvilų mitybos įpročiais Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto dekanui,...

Lietuvoje gyvenantis armėnas atskleidė, kodėl lietuviams nepavyksta iškepti šašlykų taip skaniai kaip jam tikro armėniško šašlyko paslaptis (218)

Išgirdus apie neprilygstamu skoniu garsėjančius armėniškus šašlykus nevalingai ima kauptis seilės. Kiek kartų teko valgyti būtent armėnų gamintus...

Užkalnis: kepdami mėsą lauke mes švenčiame laisvę (191)

Kai prieš tris dešimtmečius atkūrinėjome laisvę, turėjome gerą supratimą, kaip mes gyvensime, kai viskas bus gerai. Kiekvienam, kas nori, po namą...

Kaip išsikepti skanų ir sultingą didkepsnį: naudingi patarimai ir trys receptai (22)

Besistengiant kuo daugiau būti lauke kasdienis mėsos kepimas orkaitėje ar keptuvėje vis dažniau perkeliamas po atviru dangumi. Didkepsnio ruošimas...

Lėtai kepta plėšoma kiauliena: gaminama ilgai, bet nė pirštelio pakrutinti nereikės (2)

Lėtas mėsos kepimas – labai sveikas, bet dar retai naudojamas jos paruošimo būdas. Taip pagaminta mėsa išsaugo vertingąsias savybes ir išlieka...

|Populiariausi straipsniai ir video