margarinas

margarinas

Margarinas – tai augalinių riebalų ir vandens mišinys, skoniu, spalva, kvapu panašus į sviestą. Margarinas gaminamas iš augalinių riebalų. Margarino sudėtyje yra nuo 10 iki 90 proc. riebalų. Atitinkamai 100 g. margarino žmogaus organizmui suteikia nuo 345 iki 720 kcal. Laikant kambario temperatūroje margarinas yra kietos, teplios konsistencijos riebalų mišinys.

Metinė infliacija gruodį – 2,7 proc. (1)

2019 metų gruodžio metinė infliacija sudarė 2,7 proc., praneša Statistikos departamentas . Vartojimo prekių kainos per metus padidėjo 1,8 proc.,...

Lietuviai perka ir tai, ko nereikia: ekspertas paaiškino prekybos tinklų žaidimus (67)

Paskutinio apsipirkimo metu 85 proc. Lietuvos pirkėjų sako apsilankę viename iš 5 didžiausių šalies prekybos tinklų – akivaizdu, kad jie lieka...

Skaitytojų receptai: Kūčių patiekalai (104)

Skaitytojų kalėdiniai receptai konkursui .

5 šventinių sausainių receptai: su cinamonu, sviestiniai, sūrio, plikyti ir migdoliniai (3)

Sausainiai – neabejotinai vieni iš dažniausiai pasirenkamų saldumynų. Jie ne tik pasaldina kasdienybę, bet taip pat gali būti maloniai traškūs bei...

Mokslų daktarės analizė: kas geriau – sviestas ar margarinas? (240)

Diskusijos apie tai, kas tinkamiau jūsų sveikatai, – margarinas ar sviestas , tęsiasi jau ilgą laiką. Vienos nuomonės ir tikslaus atsakymo nėra,...

1 2 3 4 5 6 7 8 9