maistinė vertė

Juoda duona gali būti tokia pat nesveika, kaip batonas – etiketėje atkreipkite dėmesį į kelis užrašus (6)

Paprastas baltas batonas, juoda duona , duona su sėklomis, daržovėmis, kefyru... Parduotuvėse skirtingos duonos daugybė, todėl atėjus ir atsistojus...

Dietistė Bogušienė: jei vartodami pieno produktus galvojate, kad kaulai bus tvirtesni ir mikrobiota geresnė – galvokite iš naujo

Balinti kavą pienu, grietinėle, o gal augaliniu „pienu“? Valgyti jogurtą , varškę, kabinti šaukštais grietinę (ir kuo riebesnę), tepti sviestą...

300 bulvių rūšių ištyrinėję mokslininkai sukūrė superbulvę: kuo ji ypatinga? (2)

Beveik 300 rūšių bulvių ir laukinių šių daržovių giminaičių genomo sekas nustatę mokslininkai tikisi sukurti tokią šios kultūros veislę,...

Izraelio žemės ūkio išskirtinumai: ribojama produkcija, brangus vanduo ir kibucų vaidmuo (1)

Izraelio žemės ūkis unikalus – dykumų ir pusdykumių šalyje tik 400 tūkst. ha dirbamos žemės, kurioje be vandens auga mažai kas, o maitinti...

Šios nebrangios kruopos tituluojamos bene vertingiausiomis: ekspertė pataria, kaip išsirinkti ir neapsirikti gaminant 3 receptai

Maistingos ir organizmą naudingomis medžiagomis aprūpinančios avižos gali būti laikomos vienu iš sveikos mitybos sinonimų – dėl maistinės vertės...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10