liofilizuoti

Tradicinės uogienės – trumpam apie jas pamirškite: yra kur kas įdomesnių ir sveikesnių būdų panaudoti likusį vasaros derlių Rauginti obuoliai ir itin egzotiškas Vytaro Radzevičiaus receptas

Naminės uogienės ir obuolienės – bene populiariausias vasaros gėrybių derliaus panaudojimo būdas. Vis dėlto, dietistai pripažįsta, kad tai nėra...

Verslą Marijampolėje įkūrusi Ilona vardija pagrindinius kriterijus parduotuvės vietai išsirinkti

Nors marijampolietės Ilonos krautuvėlė skaičiuoja dar tik pirmuosius gyvavimo mėnesius, jos šeimininkė turi ką papasakoti. Į Suvalkijos sostinę...

Panevėžietės verslininkės Kaziukonienės atrasta verslo niša pranoko visus lūkesčius – apie tokį spartų augimą galėjo tik pasvajoti

Penkeri metai sėkmės. Taip būtų galima pasakyti apie jaunutę Panevėžio įmonę, kuri sėkmingai užkariauja vis naujas ir naujas rinkas, o jos...

Didžiuliam ūkiui ir gamyklai vadovaujantis Misiūnas: ateities planuose – ir plantacijos užsienyje (1)

Prieš šešerius metus pradėjęs kurtis kelių dešimčių arų braškių ūkis išaugo į 5 ha užimantį 37 kilometrų eilių braškyną, o šalia...

Vaida Kurpienė: specialiai apdoroti vaisiai ir uogos gali padėti apsisaugoti nuo virusų (2)

Taisyklinga ir subalansuota mityba – ko gero, pagrindinis būdas ne tik sustiprinti savo imunitetą trumpuoju laikotarpiu, bet ir pagerinti ilgalaikę savo...