lietiniai blynai

20 straipsnių

Plonyčius, traškiais krašteliais – tokių lietinių blynų dažnas neatsisakytų tiek pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. O kad būtų gardžiau ir sočiau, pasigaminkite varškės įdarą. Lietinius blynus valgykite su uogiene, jogurtu ar šviežiomis uogomis.

Šiuos lietinius blynus tikrai pavyks pagaminti kiekvienam. Puikus pasirinkimas pusryčiams, o įdarą galima rinktis ir aštrų, ir saldų. Jeigu lietinius valgysite su daržovėmis – į tešlą galima dėti druskos. Jeigu su uogomis – vanilės ekstrakto ar cinamono.

Artėjančios didžiausios metų šventės gali dovanoti ne tik laiką kartu su pačiais artimiausiais, bet ir įdomių atradimų, taip pat – ir virtuvėje. Kulinaras, pasaulio skonių tyrinėtojas Vytaras Radzevičius itin vertina galimybę pasigaminti ką nors gurmaniško ir neįprasto Kūčių bei Kalėdų stalui, rašom...

Roma | 5produktai

Kartais genialumas slypi paprastume. Ir nors atidarius šaldytuvo duris gali atrodyti, kad ten „iš bado gali pasikarti peliukas“, išeitis visada yra. Dažniausiai mums trūksta ne produktų, o fantazijos, ką su jais pasigaminti. Kad jums nereikėtų sukti galvos – atlekiu į pagalbą su dviem receptais, iš ...

Užgavėnės? O taip! Jos – jau ant nosies! Nuostabusis Alfas ir vėl pateikia genialią idėją – ne šiaip blynus ar lietinius, o visą jų TORTĄ! Reikės: 3 kiaušinių Žiupsnelio druskos ~200 g kvietinių miltų 300 ml pieno 300 ml vandens 50 ml alyvuogių aliejaus Kremui: 375 g kreminio sūrelio 100 ml plakamos...

Kulinarijos studijos šeimininkas šmaikštusis Gian Luca Demarco pamalonino lietuvių širdis ir prikepė lietinių blynų su šoninės ir itališko taledžo sūrio įdaru. Kulinarinės laidos „Gardu Gardu“ metu konditeris Ali Gadžijevas liko nustebęs, kad ir Italijoje lietiniai blynai yra dažnai gaminami, ir iš ...

Tarpušventis – įtemptas metas skrandžiui, nes kai baigiasi vienos šventės, iškart prasideda kitos. Todėl šiuo laikotarpiu reikia stengtis maitintis lengvesniu maistu. Kaip tinkamai pasirūpinti savo organizmu tarpušvenčiu, atsiųstame pranešime pataria mitybos sveikatai poveikio tyrėja ir knygos „Auga...

Lietiniai yra vienas iš mano mėgstamiausių patiekalų. Ir jie niekada neatsibosta, nes skonių pasirinkimas yra labai platus, o ir įdaras priklauso nuo fantazijos: nuo saldumo iki pikantiškumo, nuo aštrumo iki švelnumo. Skonių gama beribė.