Laužas – atviroje erdvėje deganti, kontroliuojama ugnis.
Laužai deginami dėl įvairių priežasčių: šilumos, šviesos, maisto ruošos ir kt. Taip pat tradiciškai laužai dega sausio 13-osios naktį, per Jonines.
Svarstantys, kaip pasitikti Naujuosius metus ne namuose, gali rinktis iš įvairių variantų. Viešbučiuose ir restoranuose siūlomos šventinės programos...
Salierų kepsniai – daug skonio turintis, tačiau paprastai paruošiamas patiekalas. Dažniausiai patiekamas kaip užkandis arba garnyras prie...
TikToke šiuo metu itin populiarus tortilijos sumuštinis su burokėliais – puikus ir greitai pagaminamas patiekalas . Tinkantis visomis progomis, o ir...
Lietuva – automobilių šalis. Greitai jų turėsime daugiau nei šalyje yra registruota nuolatinių gyventojų, tačiau patikrinti automobilių...
Delfi Plius videopamokų ciklo „ Įdomiosios istorijos pamokos “ pamokoje – labai įdomi tema. Pamokos metu istorikas prof. Alfredas Bumblauskas...