Kuršėnų vyniotinis

Lietuvą apvažiavęs knygos „Mokytojas“ autorius: mokyklos laikosi ant veteranų pečių

Kaip išspręsti pedagogų trūkumo Lietuvoje problemą ir ką daryti, kad mokyklose atsirastų daugiau jaunų mokytojų? Galbūt padėtų privalomoji...

Saldus šv. Velykų stalas – 10 patiekalų, kurie nuginkluos net ir tuos, kurie paprastai saldumynams būna abejingi

Saldus švenčių stalas ne mažiau svarbus nei mėsos, žuvies ir daržovių patiekalai. Vieni turi tradicinius šv. Velykų gardėsius, kuriais kasmet...

Kaime gyvenanti Janina jau 50 metų kepa savo firminius skanėstus: paprastesnio recepto nebūna, o skonis – fantastiškas (2)

Šį kartą noriu jums papasakoti apie savo močiutę Janiną, gyvenančią Ožaičių kaime. Kiekvienais metais prieš didžiąsias žiemos šventes ji...

Fausta Marija Leščiauskaitė išrinko skaniausių grybukų 5-uką ir negali atsistebėti: net tautinio paveldo kepiniuose randama palmių aliejaus (5)

Vieną naktį rugsėjo pradžioje užklejojau norinti grybukų. Žinote tą naktinį norą, kuris išvirsta į obsesiją ir nebežinai, kur dėtis? Deja,...

Prancūzas konditeris T. Lauvray: šiems lietuviškiems pyragams tikrai nėra lygių

Net jei griežtai skaičiuojate kalorijas, o saldumynus valgote tik išskirtinėmis progomis, šį savaitgalį gabalėliu pyrago galite pasimėgauti be...