Kūmutės virtuvė

Renata pataria, kur dėti nepanaudotus svogūnų laiškus ir krapus: sau dar ne kartą padėkosite (2)

Pažįstama situacija, ar ne – ruošiate troškinį, sriubą ar salotas ir lieka svogūnų laiškų , gal ir krapų . Žinoma, padedame juos atgal į...

Ant palangės – ne tik svogūnai: tinklaraštininkė dalijasi, kokios daigintos daržovės gardžiausios, o kurių skonis gali ir nuvilti (1)

Žiemai įpusėjus pavasario laukimas ypač sustiprėja. Gal dėl niūrios padangės, saulės ir šilumos trūkumo, gal išsiilgus ryškių spalvų. Tad...

Tinklaraštininkė dalijasi rauginimo ypatumais: viena daržovė ypatingai maloniai nustebino, o kitos neberaugs – nesužavėjo nei skonis, nei vaizdas + 3 receptai

Dražovių rauginimas – fermentacija – nauja maisto mados banga, ne per seniausiai atkeliavusi į mūsų virtuves. Teisingiau būtų pasakyti,...