Kad ir kokie būtumėte tvarkingi maisto gamintojai, kaitlentė neišvengiamai apsitaško. O švari ji ne tik patraukliai estetiškai atrodo, bet ir gaminant...
Rudenėjant maisto gamyba nuo grilio vėl grįžta į namus. Ant kaitlentės vis dažniau atsiduria troškiniai, sriubos, pradeda virti obuolienės. Kaip...
Atraskite bulvę iš naujo! „Iki“ parduotuvėse jau prasidėjo naujasis rudens kulinarijos sezonas, o šių metų naujienų žvaigždė – bulvė....
Net jei vengiate sunkesnio maisto ar itin skaičiuojate kalorijas, esant progai galite pasilepinti lietuviškais bulvių patiekalais. Turbūt nerasime labiau...
Subalansuota mityba svarbi kiekvienam, tačiau senstant poreikiai keičiasi. Su amžiumi reikia mažiau energijos, bet tiek pat maistinių medžiagų , kaip...