Kūčiukai – tradicinis lietuvių Kūčių vakarienės patiekalas. Tai nedideli, prėskūs, truputį saldūs miltiniai mielinės tešlos kepinėliai su aguonomis. Gali būti valgomi sausi, tačiau dažniausiai patiekiami mirkyti aguonpienyje arba su spanguolių kisieliumi.
Kūčiukų receptų galite rasti čia.
Sovietmečiu vaikai neturėdavo didelio saldumynų ir skanėstų pasirinkimo. Mažieji smaguriaudavo kondensuotu pienu, čiulpdavo ledinukus ant pagaliuko ir...
Maisto prekių pigimo galima tikėtis nebent antroje metų pusėje, teigia kai kurie ekonomistai, Lietuvos gyventojams už šiuos produktus mokant vienas...
Naujausioje Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumi apsilankė muzikos prodiuseris, atlikėjas, kompozitorius bei dainų...
Lietuviams įprasta per šv. Kūčias vaišintis gausiomis šventinėmis vaišėmis – stalus nukloja net dvylika skirtingų patiekalų. Šv. Kūčios...
Dabartinis pasaulis jau toks – sudėtinga surasti laiko apmąstymams ir susikaupimui, o Kalėdų šventės , regis, tik tam, kad skubos ir bruzdesio...