Kruopos

Kruopos

Kruopos – maisto produktas, išlukštenti sveiki, kartais poliruoti, ar smulkinti grūdai ar kitokios panašios sėklos. Kruopos gaminamos iš vadinamų kruopinių kultūrų (soros, grikiai, ryžiai, kukurūzai, miežiai, avižos, kviečiai, žirniai, lęšiai).

Iš sinoptikų – prastos žinios savaitgaliui: siautės stiprus vėjas, numatomos šalnos viso savaitgalio prognozė (30)

Penktadienio dieną mūsų šalies orus lems žemesnio slėgio laukas. Dangumi plauks tankūs debesys, vietomis trumpai ir negausiai palis, iškris dulksna....

Specialistė išaiškino, kaip geriausia apdoroti moliūgus: bus ir sveika, ir labai skanu (26)

Rudenį pilni daržai moliūgų, tačiau dažnai nežinoma, ką iš jų skanaus ir vertingo būtų galima pasigaminti. Dažnas gamina moliūgų sriubą, bet...

Kaip išsivirti tobulą košę? 2 gardūs receptai (9)

Ruduo – ypatingas visiems košių mylėtojams, nes spalio 10 d. minima Pasaulinė košės diena , po kurios jos sezonas oficialiai prasideda. Dubenėlis...

Skirtingos košės: jų naudingos savybės ir išskirtiniai košių receptai (2)

Norintys sveikai, skaniai ir greitai pusryčiauti dažnai renkasi vis labiau populiarėjančias įvairių grūdų košes. Tačiau jos gali būti puikiu...

Dietologė išvardijo 5 košių rūšis, kurių nauda – didžiulė: kitos tik augins svorį arba tuštins piniginę (91)

Skaniausia vaikystėje būdavo močiutės virta manų kruopų košė su uogiene, o perlinę su spirgučiais valgydavo tėtis. Grikių ar bulvių košę...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
|Populiariausi straipsniai ir video