Kristina Pišniukaitė

Tampame pasaulių susidūrimų liudininkais: vaikų elgsena pranašauja, kas mūsų laukia netolimoje ateityje

Šie metai marketinge buvo įvairūs: rinkodaros specialistai veikė karo, krizės, popandeminės visuomenės kontekste, kur standartiniai saugūs ėjimai...

Neskubėkite išmesti: žinoma tinklaraštininkė pasidalino idėjomis, kaip sumaniai panaudoti maisto likučius

Pasigaminote maisto tiek, kad ne tik patiems sočiai užteko, bet ir kaimynams liko pavaišinti – pažįstama situacija? Neskubėkite maisto išmesti, nes...

Neskubėkite išmesti: žinoma tinklaraštininkė pasidalino idėjomis, kaip sumaniai panaudoti maisto likučius

Vasaros savaitgalius dauguma pasitinkame gamtoje – šeimos ar draugų būryje čirškindami kepsnelius, visų pamėgtus šašlykus ar kitus ne mažiau...

Žinoma tinklaraštininkė parodė, kaip sukurti „vau“ įspūdį patiekalams

Kuo gražiau ir gardžiau atrodo pateiktas maistas , tuo labiau mums norisi jo paragauti. Juk ne veltui sakoma, kad pirmiausia valgome akimis.

Tokių dar neragavote – patobulintos baltos mišrainės trys išskirtiniai receptai (1)

Tradicinis lietuviškas šventinis stalas neįsivaizduojamas be sočios baltos mišrainės, kurią kiekviena šeima dažnai papildo žiupsneliu...