kopūstas

31 straipsnių

Kai maisto tinklaraščio „Blemba, kaip skanu“ kūrėja Greta Bajoraitė savo puslapyje pasidalijo kopūstų salotų su riešutų padažu receptu, netruko sulaukti puikių vertinimų lavinos. „Fantastiškai skanu“, „kokio skanumo“, „valgau ir kaifuoju“ – tik keli iš jų. Recepto autorė sako, kad kopūstų salotos su...

Roma Macijauskaitė

Žinoma, kad lapiniai žalumynai – vieni naudingiausių sveikatai maisto produktų. Špinatai, lapiniai kopūstai ir kitos tokio pobūdžio daržovės lėtina kognityvinių funkcijų silpimą, mažina širdies ligų riziką ir net kai kurių vėžinių susirgimų riziką. Tiesa, kai kurie lapiniai žalumynai turi daug daugi...

Specialus projektas „Kokybiškas maistas – kokybiškam gyvenimui“, Izabelė Bočkienė

Dažnam šiltuoju metų laiku norisi maitintis sveikiau, gaminti daugiau iš sezoninių gėrybių. Birželio mėnesį galime pasidžiaugti šviežutėliais kopūstais – vertinga ir gausybę naudingų medžiagų turinčia daržove, iš kurios dar mūsų senoliai gamindavo gardžiausius patiekalus.