Konditerija – cukriniai ir miltiniai saldumynai. Pagrindinės žaliavos naudojamos konditerijoje yra šios: miltai (kviečiai, mažiau kukurūzai, ryžiai, avižos, kt.), cukrus, medus, vaisiai ir uogos, pienas ir grietinėlė, riebalai, kiaušiniai, mielės, krakmolas, kakava, riešutai, maistinės rūgštys, standikliai, kvapiosios medžiagos ir aromatiniai priedai, maisto dažikliai ir kepimo milteliai.
Sausio 20-ąją Ėriškiuose vyksta neeilinis renginys – suvalgomų šaškių turnyras. Toks – pirmasis Lietuvoje! Ant žaidimo lentos galės...
Inga Kovaliovienė – Vaivaduose gyvenanti architektė, kardinaliai pakeitusi savo gyvenimą ir žengusi į konditerijos pasaulį. Šiuo metu ji savo...
Nors liaudies pasakojimuose prie puodų namuose dažniau pastatoma moteris, vis dėlto, restoranų virtuvėse karaliaujant dažniau įsivaizduojame vyrus....
Delfi pristato naujausią „Sėkmingi iki 30-ies“ laidą. Laidos viešnia – konditerė Milena Levaškevičiūtė.
Tuoj bus metai, kai ukrainietė Aliona Lariuk, bėgdama nuo karo, prieglobstį rado Lietuvoje, Prienuose. Tada besilaukianti moteris, į senutėlį opelį...