kk-projektas-kokybiskas

Maisto ekspertė papasakojo, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį renkantis sūrį

Tradiciniai lietuviški varškės sūriai, fermentiniai, o gal gaminti iš ožkos pieno? Sūrių gausa parduotuvių lentynose gali susukti galvą, tad kokį...

Kol radiatoriai šiluma nedžiugina, susišildyti padės gardžiausi daržovių troškiniai ir sriubos

Kas turėtų tapti pagrindiniu rudens patiekalų akcentu, klausimų turbūt nekyla niekam. Galime į valias mėgautis šiųmetinio derliaus daržo...

Grybai ne tik su bulvėmis ir grietine: taip paruošti bus ne tik nekaloringi, bet ir ypač skanūs

Nors vasaros kaitra kiek sumažino grybų derlių, rugpjūtis buvo dosnus lietumi, tad iš miškų net ir nepatyrę grybautojai grįžta pilnais krepšiais....

Specialistai ragina atkreipti dėmesį, kokią vištieną ir kiaušinius perkate Pataria, ką geriausiai rinktis (1)

Pastaruoju metu vis daugiau kalbama apie sveikatai palankesnius pasirinkimus – be antibiotikų užaugintą vištieną, ne narvuose laikomų vištų...

Paskutinės minutės idėjos Joninių šventei: ką kepti, jei laiko pasiruošimui nebeturite

Orus artėjančiam ilgajam savaitgaliui sinoptikai žada nuostabius, tad planuojantiems Jonines švęsti gamtoje, į pikniko krepšelį teliks įsimesti...