Kėdainių blynai

Kėdainių blynai su baravykų padažu: taip skanu, kad liežuvį galima nuryti (1)

„Kai staiga ateina tokie rudeniški orai, norisi ir grįžti į rudenį, kuriame gausu bulvių ir baravykų. Šis dueatas visada buvo mūsų šeimos TOP...

Dakaro komandos ture per Lietuvą – ir vaišės, ir talismanų dalybos

Praėjusį savaitgalį „ Agrorodeo “ komanda keliavo po Lietuvą – Dakaro raliui paruoštą „ Toyota Hilux “ automobilį ir „Scania“ techninės...

Amerikoje restoraną įkūręs lietuvis: jei rusams atrodo, kad restoranas rusiškas, tegul jie taip ir mano

Prieš porą metų DELFI rašė apie sėkmingą pirmąjį lietuvišką restoraną Kalifornijoje , žaismingai pavadintą „Mama Papa Lithuania“, kuriame...

Po A. Užkalnio teksto apie kainas išsakė savo nuomonę: įvertink kainas Vilniuje ir tu! (1)

„Jau pradedu net ir pats pastebėti, kad neadekvačiai reaguoju, kai pamatau restorane kur nors Šiauliuose arba Telšiuose antrąjį patiekalą už 6...

Greitai pagaminami ir pigūs: Kėdainių blynai

Mano vyras pripažįsta tik vienos rūšies blynus  –  Kėdainių. Jie sotūs, gardūs ir labai tinka šaltiems rudens vakarams, kai norime...