Karšis

Žūklė Kuršių mariose su Rusnės žvejais: kodėl nenori lašišų ir kaip paruošti skaniausią žuvį (10)

Riaumodamas keturių tonų ir keturių dešimtmečio senumo laivas iš lėto atsistumia nuo Uostadvario sodybos, esančios Rusnės saloje, kranto. Kuršių...

Nuovargis, silpnas imunitetas: galbūt jums trūksta mineralų

Nuovargis , sumažėjęs darbingumas, silpstantis imuniteta s, suprastėjusi plaukų ir odos būklė – tai tik dalis požymių, kuriuos skubame vertinti...

Provincijos turgus – kaip Dzūkijoje sekasi pajūrio žvejams ir rašytojams

Jeigu užklydote į Prekymetį senamiestyje, veikiausiai tuščiomis rankomis iš jo ir neišėjote. Ūkininkų ir kruopščių šeimininkučių rankų darbo...

Žvejai sunerimę: šią vasarą kažkas negerai (116)

Vasarai po truputį žengiant į antrą pusę, žvejai mėgėjai sunerimę: kai kuriuose ežeruose per visą šiltąjį sezoną nepavyko pagauti tiek...

Lietuviai atsigręžia į ežerų žuvis: kaip teisingai jas paruošti (35)

Žuvies mėgėjai vasarą džiūgauja, nes būtent šiuo metų laiku žuvies pasiūla – pati didžiausia. Ant prekystalių guli tiek vietinės, tiek...